Forside Inspirasjon Kunst Oppskrifter Butikk Hjem Galeri-ICH

Kategorier

Arkiv

Grove scones (eller fine) er perfekt som et lite mellommåltid, eller bare for å døve kveldens sukkersug. Selv fyller jeg de med hele hasselnøtter og mye rosin. Med denne oppskriften får du 8 store eller 10 mindte scones.




Dette trenger du
5dl sammalt rug eller siktet hvetemel (+ litt til utbaking)
3 ts bakepulver
1 dl sukker

1,5 dl melk
1 egg
50g smeltet smør

100g hasseløtt
150g rosin

Dette gjør du
Sett stekovnen på 200 grader. Bland det våte i det tørre. Bland godt, og ha i nøtter og rosin til slutt. Rull deigen til en tykk pølse, og del opp i emner. De hever ikke så mye, og selv liker jeg dem store. Legg bakepapir på stekebrettet, og dryss et tynt lag med mel på. Legg så emnene på, og inn i ovnen til de er gyldne. Ca. 10-15 min.

Neste gang skal jeg prøve å ha i biter med mørk sjokolade.


Vær så god!

Én kommentar

Celine

09.jan.2011 kl.16:51

nam :P de så gode ut

Skriv en ny kommentar

hits