Forside Inspirasjon Kunst Oppskrifter Butikk Hjem Galeri-ICH

Kategorier

Arkiv



Dette trenger du
Brødskive(r)
Frisk grønn lolo-salat
Avokado
Kyllingbryst
Olivenolje

Dressing
Rømme
Majones
Hvitløksfedd
Gressløk


Dette gjør du

Dressing
Lag dressingen først, så den kan trekke i kjøleskapet mens du gjør resten. Ha i en del rømme (liten rømme) og 1 del majones. Finhakk 1/2-1 hvitløksfedd og ha i. Ha i litt tør gressløk for det estetiske.

Del kylingfilleen på langs så de blir en tynn file. Stek kyllingen så den blir gylden og gjennomstekt. Stek så brødet til det er gyldent på begge sider i stekepanne med olivenolje. Legg brødet på tallerken og ha på blader av lolo-salat. Legg skiver av en halv avokado, toppet med den stekte fileen. Ha dressing over.


Vær så god!



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits